Quantcast

Post Bugs Here

This is a place where you can post bugs.
Topics (22)
Replies Last Post Views
Don't start by Ben
0
by Ben
Issue should be posted on the project website by Patrick Balleux
0
by Patrick Balleux
When using movie as the source I get runtime errors and the movie doesn't display by sfajkldfhakld
1
by Craounch
compiling ws4gl on debian : libwebcamstudio.so missing by C├ęsar
1
by Elias Vds
Video output blinking by hellocatfood
0
by hellocatfood
FME Broadcaster runtime exception by Mr_J
0
by Mr_J
Two similar cams, only one works while different models work. by windcaller
0
by windcaller
Load saved layouts not opening all cam feeds by windcaller
0
by windcaller
Saving by windcaller
2
by windcaller
Show Splash Back Ground by windcaller
0
by windcaller
cannot compile after checkout of svn source by buzlite
1
by Patrick Balleux
Bug: Movies and movie streams without audio stream by solid
1
by Patrick Balleux
crash with vloopback (kernel Oops) by berder
3
by berder
vloopback Hang After Changing Output Size by r351574nc3
1
by Patrick Balleux
WS4GL 0.54 Dev Tests by Patrick Balleux
4
by Patrick Balleux
Some video freeze WebcamStudio by Guwoxyd
1
by Patrick Balleux
Grey window for movie sources by Guwoxyd
2
by Guwoxyd
Crash by Technocrate
5
by Technocrate
Can't set movie as source by polymorph
2
by polymorph
WebcamStudio.jar outputs @@@@@@ by vekin
2
by Patrick Balleux
Composition not supported in desktop capture by WindPower
6
by Patrick Balleux
Bug: Problem not reported by Vadi
4
by Patrick Balleux